Bensaa suonissa

Bensaa suonissa on kaikille moottoreista kiinnostuneille ja paikalta löytyy myös ilman moottoria kulkevia välineitä. KASA-parts levittäytyy Kauppalankadulle ja tuo näytille muun muassa mopoja ja mönkijöitä. Loimaan laatuauto esittelee uutuuksia Fordilta, Nissanilta ja Skodalta. Bensaa suonissa -tapahtuman ajatuksena on osoittaa, mitä kaikkea moottorimenopeleihin liittyvää toimintaa Loimaalla on. Myös kilpa-autoja on eri sarjoista tulossa näytille.

Yhteistyössä tapahtumassa: Auto- ja koneliike AKR, KasaParts, Loimaan Varaosapörssi, Loimaan Konepiste, Loimaan Laatuauto, Sporttikone, Vuorisen Liikenne, Hanakat Loimaa/HT-Asennus, Kyrön Urheiluautoilijat

Kauppalabussit liikkuvat koko Lauantai-päivän alueella ja reitit selviävät täältä.

Tervetuloa tutustumaan tarjontaan!

Haastetta ja hassuttelua Keskuspuistossa

Alastarolainen FunExperience pystyttää Rompeloimaan ajaksi Keskuspuiston nurmelle hauskaa aktiviteettia. Tulossa on ainakin vesipalloja ja kuplafutista.

Vesipallot on tarkoitettu erityisesti lapsille. Pallon sisälle mennään yksi kerrallaan. Pallo pumpataan, jonka jälkeen se pysyy vesialtaan pinnalla. Vesipallot ovat hyvän koordinaatiokyvyn omaaville lapsille hauska tapa tulla haastamaan itsensä.

Kuplafutikseen voivat osallistua yli 140 senttiä pitkät. Kuplia voi testata joko yksin tai porukalla. Kuplafutiksella ei ole mitään tekemistä jalkapallon kanssa! Siinä paino on voimaa ja ylipaino ylivoimaa. Ei auta vaikka olisi kuinka taitava ja ketterä futaaja, sillä suuremmat pelaajat saavat kaadettua pienemmät kumoon.

Nissan Leaf -sähköauton koeajo

Loimaan laatuauto tuo Bensaa suonissa -tapahtumaan Nissanin täyssähköauton, jolla pääsee testaamaan, miltä sähköautolla ajaminen tuntuu.