Rompetta ja ruokaa

Monen loistavan maun Loimaa

Loimaan torin ympäristö on täynnä huikeita ruokapaikkoja ja kahviloita. Jokaiseen makuun löytyy varmasti jotain. Ainakin nämä paikalliset herkut kannattaa testata. Katso ruokapaikat kartalla täältä.

Bar & Grill Lanko

Lanko levittää anniskelualuettaan Rompeloimaa-lauantaina ulos kadulle. Terassilla pääsee päivän mittaan nauttimaan livemusiikista, ja kello 22 sisätiloissa aloittaa Freukkaritribuuttitrio. Keittiöstä saa á la carte -ruokaa kello 21.30 asti. Lehtipihvi on Lankon suosituimpia annoksia ja rompeväelle sitä tarjoillaan tavallista huokeampaan hintaan.

Café Hannana

Hannana on Loimaan kulinaristielämän uusimpia tulokkaita. Kahvila on
erikoistunut Pingviinin ja pöytyäläisen Isontuvan jäätelöihin. Kuumia juomia
löytyy listalta laaja valikoima, vitriinissä on muun muassa leivonnaisia, täytettyjä leipiä ja piirakoita. Rompeloimaalauantaina Hannana on auki kello 9—17.

FC Tori

FC Tori on loimaalainen kebab- ja pitseriaklassikko. Kauppatorin ravintolassa pääsee herkuttelemaan lista-annoksilla, ja Heimolinnankadun ravintolasta saa lisäksi buffetruokaa. FC Torissa huikkapalaa tarjoillaan yökukkujillekin, sillä ravintola
päivystää Rompeloimaana aamuviiteen saakka.

Kauppalan Kyökki

Kesäinen kanasalaatti on ollut Rompepäivinä Kauppalan Kyökin myydyin annos eikä ihme, sillä se on raikas, ruokaisa ja sisältää ihania kauden hedelmiä. Kyökki palvelee Rompeloimaana kello 9—16. Á la carte -listan lisäksi tarjolla on kahvilatuotteita. A-oikeuksista pääsee nauttimaan rompetapahtuman ajaksi laajennetulle terassille.

Loimaalta Käsin

Loimaan 50-vuotisjuhlavuoden herkku on vailla vertaa! Ei liian makeassa, vaan sopivan raikkaassa leivoksessa maistuvat vadelma, mango ja passion.
Tämän herkun on luonut laatuun luottava Loimaalta Käsin -konditoria. Rompelauantaina Juhlaleivoksia on saatavilla torin varrella Cafe Hannanasta ja Jaskan Puodin kahvilasta.

Loimaan Panimo

Loimaan Panimo kunnioittaa paikallisia perinteitä, mutta modernilla twistillä. Pienpanimon helmiä ovat oluet Uoma, Loiva ja Voima. Rompeloimaan
kunniaksi panimo jalkautuu kello 10—18 Vesikoskenkadun ja Turuntien kulmaan, vastapäätä sisustustalo Ribbonia. Huurteisten lisäksi tarjolla on Ryötin
tilan tekemiä hodareita.