Rotary rally

Rotary Rally saapuu tänäkin vuonna Rompeloimaaseen.

Autoletkoja lähtee tänä vuonna kolmesta suunnasta: Salon torilta, Forssasta ja Alastaron moottoriradalta. Kello 10—11 aikaan letkat rantautuvat Loimaalle.

Vaikka Rotary Rallyn järjestävät Rotary Club Reach Salo sekä Rotary Club Loimaa, ei autoletkaan osallistuvien tarvitse olla rotareita.
Tarkoitus on edetä lähtöpaikalta Loimaan torille letkassa. Matkaa tehdään rauhallisesti, pieniä teitä pitkin. Samalla pääsee siis nauttimaan kotimaisesta maalaismaisemasta.

Rallyyn osallistuvat saavat autoilleen parkkipaikan muulta ajoneuvoliikenteeltä suljetulta torialueelta. Yleisön suosikki ja pisimmältä harrasteautoillaan paikan päälle tulleet palkitaan.

Erik Stenströmin perustama Rotary Rally järjestetään nyt 9. kerran.

Lisätietoja tapahtumasta ja rallyyn osallistumisesta
Erik Stenströmiltä
p. 040 074 4587
tai Kalle Huitilta p. 040 579 9971

Shelterbox

Rotaryt truovat Rompeloimaaseen myös hyväntekeväisyyttä. Kello 9.00 – 16.00 Heimolinnankadulla esillä on niin sanottu Shelterbox, eli vapaasti suomennettuna suojalaatikko. Rotarien Shelterbox-avustustyö on tunnettu ympäri maailman, ja se on saanut valtavasti kiitosta. Boxi sisältää ison teltan, joka sopii jopa kymmenelle hengelle.

Rompeloimaassa Laitilan Rotaryklubin Hannu Honkanen purkaa Shelterboxin sisällön näytille ja esittelee pakkausta. Samalla hän kerää lahjoituksia boxien hankintaan.