Kauppalabussit

Keskustaa rauhoitetaan liikenteeltä.

Rompeloimaa tietää muutoksia liikennejärjestelyihin. Kävelykaduksi muunnetaan Vesikoskenkadun Loimaan torin ja Kauppalantorin välinen osuus. Autoilta rauhoitetaan myös osa Kauppalan-, Heimolinnan- ja Väinölänkatua. Kävelykadut vähentävät keskustan ruuhkaa, parantavat kevyenliikenteen turvallisuutta ja antavat tilaa torien ohjelmatarjonnalle.

Kauppalabussit liikennöivät ilmaiseksi.

Rompeloimaan aikana keskustaa kiertää 2-3 Kauppalabussia, joiden kyydissä pääsee kulkemaan maksutta. Tungoksen keskellä ei tarvitse myöskään etsiä parkkipaikkaa, hyppää vain bussiin ja nauti. Kolme Kauppalabussia kuljettaa markkinaväkeä Prisman, Citymarketin ja Tokmannin parkkipaikoilta Loimaan keskustaan ja lähelle Rompealueen portteja sekä takaisin parkkipaikoille.

Vuorisen Liikenteen linja-autot lähtevät K-Raudan (Prisman ja Citymarketin parkkialue) ja Tokmannin (Tokmannin parkkialue) pysäkeiltä ajaen keskustaan ja takaisin. Bussit kulkevat non-stop -periaatteella eli mistä tahansa Kauppalabussin pysäkiltä voi nousta kyytiin ja missä tahansa voi jäädä pois. Oman auton voi jättää markettien parkkipaikoille, josta pääsee hyppäämään ilmaisten bussien kyytiin.

Kauppalabussit kiertävät non-stoppina kello 9 – 16 välisen ajan.

Kauppalabussien reittikartan löydät täältä…