Kauppalabussit

Keskustaa rauhoitetaan liikenteeltä.

Rompeloimaa tietää muutoksia liikennejärjestelyihin. Kävelykaduksi muunnetaan Kauppatorin viereinen Vesikoskenkatu väliltä Kauppalankatu – Turuntie.  Kävelykadulla yritykset ja yhdistykset esittelevät toimintaansa ja järjestävät omaa tapahtumaa.

Kauppalabussit liikennöivät ilmaiseksi.

Rompeloimaan aikana keskustaa kiertää 2-3 Kauppalabussia, joiden kyydissä pääsee kulkemaan maksutta. Tungoksen keskellä ei tarvitse myöskään etsiä parkkipaikkaa, hyppää vain bussiin ja nauti. Kolme Kauppalabussia kuljettaa markkinaväkeä Prisman, Citymarketin ja Tokmannin parkkipaikoilta Loimaan keskustaan ja takaisin parkkipaikoille. Torin pysäkiltä on myös lyhyt matka kävellä Peltoisten Rompepäivien porteille.

Vuorisen Liikenteen linja-autot lähtevät K-Raudan (Prisman ja Citymarketin parkkialue) ja Tokmannin (Tokmannin parkkialue) pysäkeiltä ajaen keskustaan ja takaisin. Bussit kiertävät non-stoppina klo 9-16 välisen ajan.  Bussiin voi nousta mistä tahansa Kauppalabussin pysäkiltä ja missä tahansa voi jäädä pois. Oman auton voi jättää markettien parkkipaikoille, josta pääsee hyppäämään ilmaisten bussien kyytiin.

Kauppalabussien pysäkit ovat merkitty pysäkkitauluin. Busseihin menemisessä ja matkalla busseissa opastavat Loimaan Nuorkauppakamarilaiset.

Kauppalabussien ilmaiset matkat  mahdollistaa Loimaan Kauppala -yhdistys yhteistyökumppaneineen: Loimaan kaupunki, Loimaan Kauppakamariosasto, Loimaan Seudun Nuorkauppakamari, OP Lounais-Suomi  Loimaan konttori, Oma Säästöpankki ja Modify Media.

Kauppalabussien reittikartan löydät täältä…