Maan Mainiot Masinistit Kauppatorilla

Loimaan Pienviljelijäyhdistys järjestää Maan Mainion Masinistipäivän Loimaan torilla RompeLoimaa-tapahtuman yhteydessä.  Kyseessä on hytittömien traktorien kokoontumisajo, jonne kaikki hytittömien traktorien omistajat ovat tervetulleita esittelemään aarrettaan muiden ihailtavaksi.

Toivomme, että kaikki halukkaat ilmoittavat etukäteen tulostaan ja saapuvat hyvissä ajoin torille, mielellään klo 9 aikaan, kuitenkin viimeistään klo 10 mennessä, jolloin tilaisuus alkaa. Näin saadaan koneet siististi näytille. Kaikille näytteelle asettajille pienviljelijäyhdistys lahjoittaa komeat masinisti lippikset.

Tapahtumassa järjestetään traktorin vetokilpailu miesten ja naisten sarjoissa sekä leikkimielinen löylynheittokisa. Ilmoittautuminen kilpailuihin on paikan päällä ja toivotaan tietenkin runsasta osanottoa ja tiukkaa kisaa, jotta arvokkaille palkinnoille löydetään voittajat.

Torilla on nähtävillä myös muuta vanhaa kalustoa ja tietenkin myös buffetti, josta voi ostaa kahvit ja pullat sekä makkaraa.

Kello 14:00 tapahtuma huipentuu traktori kulkueeseen, joka lähtee torilta ja kiertää pari kierrosta torialueen ympäristössä. Paraatin jälkeen traktorit hajaantuvat muun liikenteen sekaan ja tilaisuus päättyy.

Nähdään torilla!