Perinteiset Naisten Suvitori ja Nuorten Kauppiaitten markkinat

 

Loimaan torilla on edellisen vuoden tapaan Naisten Suvitori ja Nuorten Kauppiaitten markkinat, joissa järjestäjänä Loimaan Seudun Yrittäjänaiset.

Naisten Suvitorille voi tulla myymään omia vaatteita, käsitöitä yms tavaraa, paikkamaksu 15€.
Ilmoittautumiset Anne Paljakka, P. 040 836 5808

Nuorten Kauppiaitten Markkinoilla on nyt 40v -juhlavuosi. Ensimmäisen kerran maan ensimmäiset NUORTEN MARKKINAT järjestettiin Loimaan torilla 17.8.1982. Nuorten Kauppiaitten markkinoilla ikäraja on 15 vuotta. Lähi-Tapiola on luvannut pienet muistamiset nuorille kauppiaille juhlavuoden kunniaksi.
Paikkamaksu 5 €. Ei ilmoittautumista.

Paikkamaksut kerätään paikan päällä.

Ruokapaikat tulevat laajentamaan suljetuille katuosuuksille terassejaan. Kaduilla on myös muuta tuote-esittelyä, myyntiä ja tapahtumaa, kuten Heimolinnankadulla näytteillä uusia automalleja.

HUOMIOINA muutamia käytännön asioita:

Torin ympäriltä suljetaan osuuksia kaduista: Heimolinnankatu, Kauppalankatu ja Vesikoskenkatu. Torille ajo tullaan kieltämään kokonaan lauantaina klo 7:00-17:00. Suljetuille katuosuuksille päästetään autoja hallitusti tuomaan tavaraa klo 7:00-9:00, niin että autot tulee olla ajettuina pois sulkualueilta klo 9:00. Tavaroita saa tuoda alueelle klo 9:00 saakka. Suosittelemme myyjille, jos mahdollista jättämistä parkkiin heti tullessaan sulkualueiden ulkopuolelle.

Tiedustelut/Ilmoittautumiset

Anne Paljakka
anne.paljakka@loimaankivi.fi
040 836 5808