Naisten Suvitori ja Nuorten Kauppiaitten Markkinat

 

Naisten Suvitori ja Nuorten Kauppiaitten Markkinat (ikä alle 15v) järjestetään perinteisesti Loimaan torilla, järjestäjinä Loimaan Seudun Yrittäjänaiset  yhdistys. Naisten Suvitori ja 41. kerran järjestettävä Nuorten kauppiaitten Markkinat ovat osa Rompe -tapahtumaa.

Naisten Suvitorille olet tervetullut myymään vaatteita, käsitöitä, leivonnaisia, yms itselle tarpeettomaksi käynyttä tavaraa.
Paikkamaksu 15€.
Ilmoittautumiset Mervi Sairanen, P. 040 013 8717.

Nuorten Kauppiaitten Markkinoilla on nyt 41. -tapahtumavuosi. Ensimmäisen kerran maan ensimmäiset NUORTEN MARKKINAT järjestettiin Loimaan torilla 17.8.1982. Nuorten Kauppiaitten markkinoilla myyjien ikäraja on 15 vuotta. Toki vanhemmat voivat tarvittaessa tulla mukaan.
Paikkamaksu 5 €.
Ei tarvitse ilmoittautua.

Paikkamaksut kerätään paikan päällä.

Kahvilat ja lounaspaikat tulevat laajentamaan torin ympäriltä suljetuille katuosuuksille terassejaan. Kaduilla on myös tuote-esittelyjä, katumyyntiä ja tapahtumaa, kuten Heimolinnankadulla näytteillä uusia automalleja.

HUOMIOINA muutamia käytännön asioita:

Torin ympäriltä suljetaan osuuksia kaduista: Heimolinnankatu, Kauppalankatu ja Vesikoskenkatu. Torille ajo tullaan kieltämään kokonaan lauantaina klo 7:00-17:00. Suljetuille katuosuuksille päästetään autoja hallitusti tuomaan tavaraa klo 7:00-9:00, niin että autot tulee olla ajettuina pois sulkualueilta klo 9:00. Tavaroita saa tuoda alueelle klo 9:00 saakka. Suosittelemme myyjille, jos mahdollista jättämistä parkkiin heti tullessaan sulkualueiden ulkopuolelle.

Tiedustelut/Ilmoittautumiset

Mervi Sairanen
mersai.oy@gmail.com
P. 040 013 8717